Srpski telegraf na basketu sa kapitenima Partizana i Zvezde: Da se sretnemo u finalu Evrokupa!

Autor: B.PAVLOVIĆ - E.SELMANI

Sport

01.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste navijač Zvezde i zamerate Branku Laziću jer je promašio otvorenu trojku, ili ste partizanovac i smatrate da je Novica Veličković za staro gvožđe, odmah se ugrizite za jezik. Reporteri Srpskog telegrafa imali su privilegiju da u hramu srpske košarke, beogradskom Pioniru, odigraju basket sa kapitenima večitih rivala i bar za trenutak uđu u kožu njihovih protivnika.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Novinari Srpskog telegrafa sa Brankom Lazićem i Novicom Veličkovićem

- Braćo, ja nisam zakucao ja mislim dve godine - našalio se Novica, dok je Branko prepričavao kakva su bila zakucavanja u osnovnoj školi.

- Imali smo one kanape, pa se zaletiš sa tim i odraziš se od zid..Kao Tarzani..

Ubrzo su počeli da se ređaju koševi.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Branko Lazić (levo) i Novica Veličković

- Vidi ovo, ovo ide lagano - kaže Novica, dok ubada "fejdavej" iz levog ćoška i dodaje: Ljudi, je l' brojimo mi ovo? Koliko je 2:27?

Rezultat je bio u drugom planu. Novica se otvorio i pričao o najboljim šuterima sa kojima je igrao.

- Luis Bulok. Taj ni ne primi loptu, već je na šutu. Lopte ne pipaju obruč kad ubada. I Uroš Tripković. To nikada nisam video u životu.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Novinari Srpskog telegrafa u duelu

Večiti derbi biće moguć i u Evrokupu. Zašto da ne i u finalu. Obojica smatraju da je bolja atmosfera kada su navijači oba tima prisutna u hali.

- Večiti derbi u finalu Evrokupa? Pa to bi gorelo. Ne znam da li bi ovi mogli to da organizuju. Kad su i jedni i drugi navijači tu, vrelina ne prestaje. Sa obe strane - kaže Novica. Branko se slaže, iako je derbije gde je hala pola-pola igrao samo u Kupu.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Kapiteni mu ispunili san

- Lepa je atmosfera, osetio sam to u kup mečevima. Ali objektivno nije moguće da i jedni i drugi budu u hali. Što se Evrokupa tiče, imamo tešku grupu, želimo da doguramo što dalje.

Kao novogodišnju želju kapiteni su jedan drugom i čitaocima Srpskog telegrafa poželeli dobro zdravlje. Sve ostalo je kažu manje važno. Po dolasku i odlasku iz hale Lazić i Veličković su se pozdravili kao braća. Primer u kom smeru bi trebalo da idu odnosi večitih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading