SADA JE I ZVANIČNO: Borba za "Žućkovu levicu" opet u Nišu

Autor:

Sport

28.12.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično – za trofej u Kupu Radivoja Koraća, osam najboljih ekipa iz Srbije, boriće se u Nišu. Dok će četiri ženske ekipe, za trofej u Kupu Milana Ciga Vasojevića, igrati u Loznici.

RepublikaFoto: Starsport

- Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije doneo je odluke o organizatorima završnih turnira nacionalnog kupa za seniore i seniorke, kao i turnira Beobasket Mini kupa za pionirke i pionire.
Domaćin završnog turnira Kupa Radivoj Korać i 2019. godine će biti Niš (14-17. februar 2019, dvorana "Čair"), dok će se finalni turnir Kupa Milan Ciga Vasojević održati u Lozici (16-17. mart 2019, dvorana "Lagator") 
Tokom završnice seniorskog Kupa, u Nišu će već tradicionalno biti održan i Beobasket Mini kup za pionire (15-17. februar 2019), dok će u Loznici biti održan Beobasket Mini kup za pionirke (16-17. mart 2019) - navodi se u saopštenju KSS.

Inače, poznati su svi učesnici Kupa Radivoja Koraća – to su četiri ABA ligaša: Crvena zvezda mts, Partizan NIS, Mega Bemaks i FMP, dve najbolje ekipe prvog dela KLS: Borac i Dinamik, kao i finalisti drugog stepena Kupa KSS: Novi Pazar i Sveti Đorđe iz Žitišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading