DULE: HOĆU SVOJ NOVAC, KRVAVO SAM GA ZARADIO!

Sport

12.08.2017

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Vujošević, najtrofejniji trener u istoriji Košarkaškog kluba Partizan, nije imao drugog izbora nego da tuži klub iz Humske koji mu duguje još 100.000 evra, saznaje Srpski telegraf. Sadašnji selektor Bosne i Hercegovine na sve načine je pokušavao da se dogovori sa upravom kluba, koja danas praktično i ne postoji, ali uprkos svim naporima odlučio je da pravdu zatraži kod FIBA. Ovakva saznanja potvrdio nam je i sam Vujošević, koji je očigledno emotivno doživeo čitav razvoj situacije.

RepublikaFoto: youtube.com/Video portal Source.ba
Duško Vujošević traži ono što je zaslužio

VELIKA SRAMOTA

- Šta da kažem? Velika je sramota za Partizan da ja moram da idem kod FIBA da i tužim ih BAT. Nisu to neke pare koje mi se dugu od pre mesec ili dva dana, to sam pošteno zaradio pre nekoliko godina. Sve sam uradio, redigovao rate, ali ništa nije pomoglo. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovek koji nije dobio novac od pre pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje, makar to bilo i na ovaj način - rekao je Vujošević.

MUK U PARTIZANU

Podsetimo da je Vujošević 2015. godine sklonjen iz kluba, a u tom momentu mu je klub iz Humske dugovao oko 500.000 evra.

- Nisam hteo ništa da preduzimam tokom sezone misleći da će se nešto promeniti kada se završi. Kada radnik u fabrici ne prima platu, on štrajkuje, a ja mogu samo ovako da reagujem. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovorili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dve godine ni traga ni glasa. Niko da se javi - dodao je Vujošević.

500.000 evra ukupno je dugovao Partizan Vujoševiću

22 trofeja doneo je Vujošević Partizanu

U Partizanu nisu bili raspoloženi za komentar povodom ovih navoda.

- Na odmoru sam, pozovite Šilobada - rekao nam je sportski direktor Dragan Todorić, dok se Mlađan Šilobad nije javljao na telefon.

Za narednu nedelju planirana je skupština crno-belih, kada će biti izabran novi predsednik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading