TO JE TO! Partizanov pik se oprostio od kluba, crno-beli na potezu!

Autor:

Sport

26.12.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Manresa je objavio da će Aleks Renfro napustiti klub kao slobodan igrač. A da li je sledeća stanica Partizan uskoro ćemo saznati.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Košarkaš iz SAD je obavestio čelnike ACB ligaša da će iskoristiti klauzulu po kojoj postaje slobodan igrač od 1. januara 2019. godine.

Podsetimo, mediji u Srbiji su nedavno objavili da je nekadašnji plejmejker Barselone dogovorio saradnju sa Partizanom i da će uskoro potpisati ugovor sa crno-belima.

To praktično znači da je Renfro na pola koraka od transfera u Humsku 1, gde ga svi čekaju raširenih ruku.

- Pa, izgleda da je sada zvanično. Hteo bih da se zahvalim svima u Manresi za ljubav koja je pružena mojoj porodici i meni tokom našeg boravka ovde. Stvarno bih voleo da sam mogao da ostane i nastavimo da gradimo sve ono što smo dosad postigli u sezoni. Nedostajaće mi ovo mesto- napisao je Renfro u oproštajnoj poruci na društvenim mrežama.

Renfro ima 32 godine, igrao je za reprezentaciju BiH, a tokom ove sezone u ACB ligi je beležio 14,6 poena i šest asistencija po meču.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading