Kari u poslednjoj sekundi savladao Kliperse: SRBI U NEMILOSTI

Autor:

Sport

24.12.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampioni NBA lige Golden Stejt Voriorsi su se prilično namučili na svom parketu, ali su na kraju uspeli da savladaju neugodne Los Anđeles Kliperse rezultatom 129:127.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari

Odličnu partiju su pružili Klipersi u "Orakl areni" u Ouklandu, imali su u dva navrata i plus 11 u drugoj četvrtini, ali je presudila bolja igra Voriorsa u trećoj deonici (36:23 za Golden Stejt) i sigurnost u samoj završnici. 

 

Steph flexed in Pat Bev’s face and he wasn’t having it ?

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on Dec 23, 2018 at 6:26pm PST

Pobedu je Voriorsima doneo Stef Kari u poslednjoj sekundi, pošto je pogodio za dva poena posle prodora i polaganja. Fantastični Kari je meč završio sa 42 poena, šest skokova, dve asistencije i jednom ukradenom loptom, uz šut iz igre 12-22, 6-15 za tri poena, 12-13 sa linije penala.

Sjajan u timu Golden Stejta je bio i Kevin Durent sa 35 poena, 12 skokova i pet asistencija, Drejmond Grin je imao 14 poena, Klej Tompson 12, a Kevon Luni deset poena. 

Najefikasniji u ekipi Klipersa bio je Tobajas Heris sa 32 poena i devet uhvaćenih lopti, Danilo Galinari i Lu Vilijams su ubacili po 25 poena, Montrez Harel je imao 13 poena, Ejveri Bredli 12, a Patrik Beverli deset poena. 

Trener Klipersa Dok Rivers na ovom meču u igru nije uvodio srpske internacionalce Bobana Marjanovića i Miloša Teodosića. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading