Kako su navijači Partizana "zarili nož u srce" Muriću!

Autor:

Sport

23.12.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Partizana, a sinoć njegov "dželat", rekao je da mu je mnogo teško zbog uvreda koje su mu uputili navijači crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Edo Murić

Cedevita je savladala Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 76:71, a ključnu trojku za pobedu gostiju postigao je Edo Murić kojom je doneo nedostižnih šest poena razlike Zagrepčanima.

Meč je završio sa 13 poena i osam skokova, a domaći navijači mu nisu oprostili to što je bio profesionalac i tom trojkom im zario nož u srce.

-  Žao mi je što se to desilo. Boli me što su ljudi, za koje sam dao svaki atom snage i dvesta posto sebe na svakoj utakmici, tako vređali, ali posao je takav - rekao je Murić.

- I kad sam igrao protiv rođenog brata, hteo sam da pobedim. Takav sam igrač. Igram sa energijom. Kako sam i rekao pre meča, ljubav je nešto, posao je nešto drugo. Volim i brata, ali kad smo igrali jedan na jedan, dosta puta smo se i potukli - objasnio je Murić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading