Kapiten zove "gorbare" na meč sa Cedevitom

Autor:

Sport

20.12.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah nakon pobede nad Turk Telekomom i plasmanom u Top 16 fazu Evrokupa trener Partizana Andrea Trinkijeri podvukao je značaj sledeće utakmice. Dosta pažnje Italijan je posvetio duelu sa Cedevitom jer dolazi posle velikog emotivnog pražnjenja.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Zbog toga ne čudi što je i kapiten KK Partizan NIS Novica Veličković putem tvitera pozvao navijače da napune halu i podrže ekipu.

- Protiv Cedevite igramo poslednji put kod kuće u ovoj godini. Cele sezone ste nam velika podrška, budite uz nas i u subotu. Dođite da pobedimo zajedno!!! - napisao je Veličković.

 


Utakmicom sa Cedevotom crno-beli otvaraju drugi krug takmičenja u ABA ligi, a to je im ujedno biti poslednja utakmica na domaćem terenu u 2018. godini.

Do kraja godine Partizan će se sastati i sa Olimpijom u Ljubljani, a već 2. januara čeka ih novo gostovanje na startu Top 16 faze Evrokupa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading