JOKIĆ ZASENIO DONČIĆA: Fenomenalni Srbin nosio Denver do nove pobede!

Autor:

Sport

19.12.2018

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera su sa 126:118 savladali Dalas Meverikse u meču u kojem je Jokić dominirao u reketu. Srpski centar je za manje od 35 minuta postigao je 32 poena (13-25 iz igre, 2-6 za tri, 4-4 penali), uz 16 skokova, 4 asistencije i 3 ukradene lopte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Jokić je na taj način zasenio i novu zapaženu partiju Luke Dončića na drugoj strani, koji je susret završio sa 23 poena, 12 asistencija i 6 uhvaćenih lopti. 

Tim iz Kolorada je u drugoj četvrtini stigao prednost rivala i vodio tokom većeg dela nastavka, da bi u poslednjoj deonici razlika otišla na +10, pa povratka za Meverikse nije bilo. To je bio sedmi uzastopni trijumf ekipe iz Kolorada na domaćem terenu.

Osim Jokića istakao se i Džamal Marej, koji je obeležio prvo poluvreme sa 13 asistencija, na kraju je imao učinak od 22 poena, 7 skokova i 15 uspešnih dodavanja. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pored Dončića, odličnu partiju u redovima Dalasa pružio je Herison Barns sa 30 poena, dok je Diandre Džordan završio susret sa dabl-dablom (11p i 12sk). 


Ovim trijumfom tim Majka Melouna zadržao je čelnu poziciju na tabeli Zapadne konferencije sa 21 pobedom i 9 poraza, dok je Dalas deveti sa učinkom 15-14. 

Srpski i slovenački superstar na kraju su se prijateljski pozdravili i ispričali.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading