SADA JE SVE JASNIJE: Evo kakav rasplet čaka Partizan i Zvezdu, ništa od eventualnog evropskog derbija!

Autor:

Sport

18.12.2018

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je ostao u igri! Crno-beli imaju šansu da se plasiraju u Top 16 fazu Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport

Košarkaši Partizana imaju šansu da prođu dalje! Asvel je bio bolji od ekipe Zenita u gostima, i tako je pomogao crno-belim (83:84).

Sada je sve jasno. Partizan će protiv Turk Telekom igrati za prolaz (sreda, 20.00)!  

Bez obzira šta uradi Trento protiv Valensije, crno-belima pobeda nad Turk Telekomom garantuje prolaz u drugu fazu. Idealno bi bilo da Valensija, kao jedan od najboljih timova u ovoj grupi slavi u Italiji, jer bi to Partizanu otvorilo čak put i do trećeg mesta, ali i ovako je sasvim dobro za crno-bele.

Ali.. šta je potrebno crno-belima? Nakon pobede Valensije stvari su postale jasnije. Crno-beli, jasno, idu dalje ako pobede tuskog predsatvnika Turk Telekom, ali nakon što je španski tim bio bolji od Trenta to otvara opciju čak i za treću pobedu uz pobedu ove srede sa pet ili više poena razlike. Dakle, sve ide na ruku Partizanu, samo još da pobede, "samo"...

Što se situacije u grupi Crvene zvezde tiče, crveno-beli su nakon pobede Andore nad Monakom definitivno ostali bez šansi za drugu poziciju. Trijumf nad Galatasarajem ekipi Milana Tomića garantuje treće mesto, ali... ta pozicija donosi možda i najtežu grupu u TOP16 fazi (Valensija, Unikaha i Limož).

Tabela:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading