Serhio Rodrigez: Idoli su mi bili Ajverson, Džordan, ĐORĐEVIĆ

Autor:

Sport

17.12.2018

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš moskovskog CSKA Serhio Rodriges rekao je koje je košarkaše voleo najviše da gleda u odrastanju.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Popularni Ćaćo je već nekoliko godina jedan od najboljih plejmejkera Evrope, a 2015. godine je osvojio Evroligu sa Real Madridom.

Ovo mu je druga sezona u timu iz Moskve i želi da se još jednom da se popne na vrh Evrope.

Rodriges je na zvaničnom Tviter profilu postavio kratki video u kojem je govorio na koje se igrače ugledao i na kraju je dao svoju idealnu startnu petorku. 

- Kada sam bio dete ugledao sam se koji su igrali na poziji "jedan" ili "dva". Ti igrači su se zabavljali na terenu, i oni su: Džejson Vilijams, Alen Ajverson, naravno Majkl Džordan, Raul Lopes i Saša Đorđević - rekao je Rodriges. 

Selektor reprezentacije Srbije dominirao je evropskom košarkom devedesetih godina prošlog veka, nosio je dresove mnogih velikana, a između ostalog Barselone od 1997. do 1999. i Real Madrida od 1999. do 2002. godine. 

Ćaćo je izabrao i svoju postavu koja bi ovako izgledala: Džejson Vilijams, Alen Ajverson, Majkl Džordan, Lebron Džejms i Šekil O'Nil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading