JOKIĆ JE GAZDA ZAPADA: Denver srušio Toronto i preskočio šampiona!

Autor:

Sport

17.12.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudar najboljih timova Zapada i Istoka pripao je Denveru pomalo atipičnim rezultatom 95:86, uz još jednu maestralnu rolu Nikole Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

rbin ne prestaje da oduševljava svojim igrama i još jednom se potvrdilo da mu je forma u konstantnom rastu, kako sezona odmiče. Jokić je briljirao i za gotovo 35 minuta na parketu skupio 26 poena, uz odlični 11/19 iz igre, te devet skokova, četiri asistencije, dve ukradene i samo tri izgubljene lopte. Izneo je Jokić još jednu tešku utakmicu na svojim leđima i Nagetsima podario treću uzastopnu pobedu. Mnogo bitnije od toga, Jokić se sve jasnije kristališe kao apsolutni lider ove ekipe, a posebno može da raduje to što je iza sebe konačno ostavio neke nevažne stvari koje su ga mučile izvan terena, pa se fokusirao isključivo na teren i rezultati su vidljivi i "opipljivi". 

Denver nastavlja da raste iz utakmice u utakmicu i pokazuje znake stalnog usvajanja bitnih košarkaških stavki. Ovog puta to je bilo strpljenje, iz kojeg se izrodila pobeda. Nagetsi su u finišu treće četvrtine zaostajali čak 13 poena za gostima (57:70), ali su upravo u završnim trenucima kvartala pokrenuli lavinu koja je zatrpala Reptorse. Serijom 23:2 Denver je potpuno okrenuo rezultat, stigao do 80:72, posle čega je iskontrolisao svaki nalet oslabljenog Toronta i slavio. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading