POZOVI DUPLO "B" ZA POBEDU: Bjelica i Bogdan srušili Dončića!

Autor:

Sport

17.12.2018

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kingsi su prošle noći izvukli brejk protiv tima koji je do početka utakmice imao skor 13-2 na svom parketu. Sakramento je nadigrao Dalas rezultatom 120:113.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović u duelu sa Lukom Dončićem

U startnu petorku vratio se Bogdan Bogdanović i odmah se videlo koliko je bio jak njegov uticaj na igru. Bogdanovićje odigrao vrlo dobru partiju sveukupno, pošto je punio statističke kolone redom i tako za 37 minuta na parketu 15 poena (4/11 iz igre), sedam uhvaćenih lopti i pet asistencija. Iako nije imao dobro šutersko veče, Bogdan je znao da mora da uradi od svega pomalo kako bi pomogao ekipi da ostvari brejk. U tome je uspeo.

Odličnu rolu imao je i Nemanja Bjelica, pošto je skupio dabl-dabl sa 15 poena (5/10 iz igre), uz deset skokova i čak četiri blokade! Čini se da igra Kingsa u dobroj meri zavisi od njegovog raspoloženja, pa tako kada ide njemu – ide i ekipi. Svojim iskustvom definitivno je podigao tim na sledeći nivo i dao mu neke kvalitete kojih do letos nije bilo, pogotovo napadačku širinu, uz prepoznatljivu košarkašku inteligenciju i dobru kontrolu lopte.

Kod Dalasa najbolji je, jasno, bio Luka Dončić. Više nema nikakvog iznenađenja kada slovenački superstar odigra sjajnu utakmicu, zbog čega je čak dobio pohvale i trenera Kingsa Dejva Jergera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading