Trinkijeri i Sveti Nikola žele istu stvar!

Autor:

Sport

15.12.2018

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinikijeri rekao je da je srećan što je njegova ekipa uprkos lošoj igri stigla do pobede i istakao da sada sledi jedna od najvažnijih utakmica sezone protiv Turk Telekoma u Evrokupu.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana

- Nisam očekivao ništa drugačije nego da bude ovakva utakmica. Nije bilo dobre košarke na kraju. Tri teške utakmice zaredom su nam problem, ali pre mesec dana bismo ovo izgubili. FMP igrao pametno, mi delovali naivno. Imali smo veliku rotaciju, našli smo način da dobijemo meč. Teško je igrati u dobrom ritmu. Kad ne pogodiš otvorene šuteve, teren postane jako mali. Zadovoljan sam što smo našli način da dobijemo težak meč- rekao je Trinkijeri.

Sledi sreda i duel sa Turk Telekomom u Evrokupu.

- Sad nas čeka veliki meč, igramo na Svetog Nikolu, verujem da i on želi da Pionir bude pun, ali nije me još zvao (haha)...Turk Telekom ima fantastične igrače, trebaće nam velika podrška sa tribina- nasmejao je Italijan sve prisutne.

RepublikaFoto: Starsport

Kapiten je bio u timu protiv FMP-a.

- Veliki igrač, veliki Grobar, mnogo mi pomaže sa mladim igračima. Iskusan je, zna kako da postavi telo. Potreban nam je- rekao je Italijan.

Evo šta kaže Trnkijeri u napretku ekipe.

- Moramo. Ali ne može napredak da bude linearan. Sada nas čeka Turk Telekom koji je favorit. Moramo vrlo čvrsto da igramo. Ne znam kako ćemo da izgledamo. Ali mislim da sada izgledamo bolje nego pre dve nedelje- zaključio je trener crno-belih.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading