Srbin dominira, ali još ne razmišlja o NBA!

Autor:

Sport

14.12.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasilije Micić igra košarku života, a to smo mogli da vidimo i protiv Olimpijakosa kada je Vasa ubacio 24 poena uz neke sjajne poteze poput zakucavanja i trojki sa parkinga.

Vasilije Micić

Posle utakmice u Atini novinari "Eurohoopsa" su s Micićem razgovarali o meču, ali i o nekim opštijim temama kao što je NBA. Srpski košarkaš je istakao da ne razmišlja toliko o odlasku preko bare.

- Iskreno, ne mislim toliko o NBA u ovom momentu. Kada bih razmišljaom izgubio bih fokus, a to ne želim da se dogodi - rekao je Micić koji ove sezone pruža zaista dobre igre.

Bilo je kontakata sa Filadelfijom...

- U prošlosti sam imao kontakte sa Siksersima, ali nisam već par godina. I OK sam sa tim. Ako nastavim da radim kao pojedinac i dam sve za moj tim, verujem da je sve moguće da se dogodi - dodao je Srbin.

Micić je dodao da mu je namera da se potpuno posveti obavezama u Anadolu Efesu gde ima ulogu i da je to važno za igrača u njegovim godinama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading