Poraz Klipersa: SRBI BLEDI

Autor:

Sport

14.12.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između četvrtka i petka San Antonio Sparsi ubedljivo su savladali Los Anđeles Kliperse.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Miloš Teodosić

San Antonio Sparsi slavili su ubedljivo protiv Los Anđeles Klipersa i do pobede došli rezultatom 125:87.

Nije prvo poluvreme ukazivalo na to da će Sparsi do kraja doći do ovako ubedljive pobede. Imao je domaći tim prednost od osam poena, ali su u nastaku Klipersi odigrali neverovatno loše i u drugom poluvremenu postigli samo 30 poena. U odlučujućih 12 minuta tim iz Los Anđelesa ubacio je samo 10 poena.

Sedmorica košarkaša San Antonija imala su dvocifren učinak, a predvodio ih je Lamarkus Oldridž sa 27 poena. Rudi Gej postigao je 21, po 14 su dodali Marko Belineli i Demar Derozan, sa po 11 su pratili Derik Vajt i Pati Mils, a 10 je postigao Brajan Forbs.

U bledom izdanju Klipersa najefikasniji je bio Tobajas Haris sa 17 poena, po 15 su postigli Danilo Galinari i Ejveri Bredli.

Boban Marjanović igrao je osam i po minuta i za to vreme postigao je dva poena uz tri skoka. Miloš Teodisić igrao je 12 minuta i za to vreme upisao dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading