UMOBOLNI TURCI: SRBI, OPET ĆEMO DA VAS KOLJEMO!

Sport

09.08.2017

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turska stoka ne bira gde i kada preti Srbima! Novi skandal dogodio se na svečanoj dodeli medalja na juniorskom Evrobasketu za košarkaše do 18 godina, gde je Srbija osvojila najsjajnije odličje. Naime, dok su "orlići" primali medalje, huligani iz Turske su komentarisali prenos na Jutjubu, ističući da će ubiti sve Srbe koji dođu na prvenstvo Evrope za seniore koje se održava u Istanbulu (od 31. avgusta do 17. septembra). Naravno, iskoristili su priliku da ponovo pomenu Marka Ivkovića Jagodu, koga su svirepo ubili ubodom nožem u srce u novembru 2014. godine, pred meč Crvene zvezde i Galatasaraja u Evroligi.

RepublikaFoto: Tanjug
Turci prete na društvenim mrežama

- Gde vam je Marko Ivković? Dođite, Srbi, u Istanbul, čekamo vas - napisao je navijač Galatasaraja, dokazavši još jednom da nema većih umobolnika od Turaka.

GRBA SMIRUJE

Ako se gnusne pretnje već sada pojavljuju, šta će biti kada zaista počne Evrobasket? Pitali smo za komentar legendarnog reprezentativca Gorana Grbovića, koji je u razgovoru za Srpski telegraf istakao da "budaletina ima na svakom koraku".

- To su idioti, uvek treba biti na oprezu. Znamo svi šta se tamo desilo pokojnom Marku. Uprkos tome, verujem da bezbednost neće biti problem. Turska je organizovana država, čuo sam i da će vojska biti angažovana na prvenstvu kako bi sve prošlo bez bilo kakvog incidenta. Ako zaista bude tako, znači da im je stalo da se pokažu u što boljem svetlu kao domaćini, naročito u ovako delikatnom momentu kada se na istoku redovno dešavaju napadi - rekao nam je Grbović.

IDEMO PO MEDALJU

Sa druge strane, Grba veruje da će četa selektora Aleksandra Đorđevića dominirati na šampionatu i doći do medalje iako će u Istanbulu igrati pred navijačima koji će na svaki način pokazivati mržnju prema Srbiji.

- Momci su igrali svuda po svetu u svakakvim dvoranama. Neki i žive u Istanbulu, osećaće se kao kod kuće. Idemo tamo da osvojimo medalju, uveren sam u naš kvalitet. Eto, i juniorska reprezentacija je napravila idealnu uvertiru sa zlatnom medalju. Imamo budućnost, lepi dani nas čekaju. Treba da se radujemo košarci i da ignorišemo budaletine na internetu koje umeju samo komentare da ostavljaju.

Srbija u Istanbulu u grupnoj fazi igra protiv Velike Britanije, Rusije, Letonije, Belgije i domaćina Turske.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading