Trinkijeri U ŠOKU!

Autor:

Sport

12.12.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana, Andrea Trinkijeri, rekao je nakon pobede u Francuskoj da mu nije jasno kako je njegova ekipa došla do pobede.

RepublikaFoto: Starsport
Strateg Partizana

- Zaista ne znam kako smo pobedili. Napravili smo mnogo dobrih stvari, ali smo sve bacili u smeće zbog loše koncentracije. Ali barem imamo srce. Dobili smo utakmicu pa je izgubili, pa je opet dobili. To je odlična stvar za mladu ekipu kao što je moja. Nije gotovo dok se ne završi- rekao je Trinkijeri.

U poslednjem minutu se mnogo toga zanimljivog dešavalo.

-  Poslednji minut je bio neverovatan, ali je mnogo važnije ono što smo uradili od onog što nismo. Pokazali smo veliku želju, veoma je teško igrati protiv ASVEL-a. Visoki su, jaki i to su pokazali u Beogradu. Za nas je ovo pitanje opstanka, nadam se da ćemo u sledećem kolu imati šansu za prolaz dalje. Želim da zahvalim navijačima Partizana, mnogo njih je došlo iz Švajcarske i okolnih mesta. Velika pobeda za nas- zaključio je Italijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading