10/10: Crveno-bela mašina nastavlja da melje!

Autor:

Sport

09.12.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ne znaju za poraz u regionalnom takmičenju! Crveno-beli su bili bolji od košarkaša Zadra u 10. kolu ABA lige rezultatom 97:70.

RepublikaFoto: Starsport
Džo Reglend nosio Zvezdu do pobede!

Nosili su se nekako košarkaši Zadra u prvoj četvrtini sa crveno-belima, najveći problem su im pravili Cirbes i raspoloženi Džo Regland. Videla se razlika u kvalitetu od početka utakmice, a prvi period je završen rezultatom 22:16.

Zvezda je zaigrala prepoznatljivu odbranu u drugoj deonici susreta. Postepeno su izabranici Milana Tomića gradili prednost. Sjajno su kombinovali igrači Zvezde na čelu sa Reglendom. U drugoj deonicu su se istakli i Davidovac i Simanić koju je Zvezda dobila 45:33.

Meč u hali "Aleksandar Nikolić" bio je rešen još u trećoj četvrtini, ali crveno-beli ni u finišu meča nisu posustajali. Hteo je Zvezdu šut za tri poena i sa poludistance. Stigli su crveno-beli i da 20 poena prednosti, što su uvećali pred sam kraj meča.

RepublikaFoto: Starsport

Izabranici Milana Tomića nisu posustajali ni u finišu utakmice, pa su svaku šansu koristili da steknu što veću prednost. U tome su i uspevali, i to nakon što su trojkama protivnike rešetali i Simanić i Perperoglu.

Najefikasniji u pobedničkom timu su bili Džo Regland sa 17 poena, pratili su ga Perperoglu sa 15, Cirbes sa 14 i Simanić sa 11.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading