NOVI SKANDAL U EVROLIGI: Ataman traži da se utakmica ponovi!

Autor:

Sport

08.12.2018

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real je posle velikog preokreta bio bolji od ekipe Anadolu Efesa, a posle meča trener tima iz Turske Ergin Ataman bljuvao je vatru. On smatra da je njegov tim znatno oštećen.

- Pokazali smo svima da možemo biti šampioni Evrolige. Još jednom smo to pokazali. Želim da nas zato više poštuju. Razgovaraćemo sa menadžmentom kluba, ali mislim da su sudije napravile vrlo kritičnu grešku. U pitanju je očigledna povreda pravila. Posle tehničke Danstonu, sat za merenje napada je morao da pokazuje vreme koje je dotad prošlo, a ostalo je još četiri sekunde za napad. Ipak, oni su vratili vreme na 14 sekundi - rekao je Ataman.

Efes će tražiti da se meč ponovi, a ostaje da se vidi šta će na to reći iz Evrolige. Ovo takmičenje se u tekućoj sezoni gotovo stalno susreće sa problemima. Nema utakmice da se neko ne žali na suđenje i propuste. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading