Zvezda poziva da se popune tribine

Autor:

Sport

05.12.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde u desetom kolu ABA lige dočekuju Zadar, a karte će biti puštene u prodaju od četvrtka u svim poslovnicama Eventima od 10 časova, kao i u nedelju na dan utakmice od 16 časova na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić".

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Meč sa Zadrom igra se u nedelju od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Ta utakmica predstavlja uvod u novu seriju teških i važnih mečeva koja će biti nastavljena već tri dana kasnije ključnom utakmicom u prvoj fazi Evrokupa protiv Breše. Zato je nastavak serije pobeda u ABA ligi, ali i podrška publike od izuzetne važnosti u narednom periodu, a KK Crvena zvezda poziva sve svoje pristalice da u što većem broju pruže podršku ekipi u regionalnom takmičenju u kome Zvezda trenutno ima skor 9-0 - navodi se na sajtu crveno-belih.

Cene karata za meč sa Zadrom su nepromenjene 
tribine  300 dinara
parter  500  dinara
VIP loža 900 dinara
plava loža 700 dinara
bela loža 600 dinara


Ekipa se tokom dvonedeljne pauze pripremala u Beogradu, od utorka tim je kompletan nakon povratka Lazića, Dobrića i Cirbesa iz reprezentativnih utakmica, i Mohameda Fajea koji je dobio dopust i otputovao u Senegal kako bi video suprugu i sina koji je rođen pre nepunih mesec dana.

Faje se priključio timu već prošle subote, pa će trener Milan Tomić imati na raspolaganju sve snage u predstojećem periodu u kome crveno-bele očekuju mečevi sa Zadrom, Brešom, Megom, Galatasarajem, Cibonom...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading