OSTOJA: HTELI DA NAS HAPSE KAO MARKA ĐURIĆA!

Autor:

Sport

05.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi težak skandal u šiptarskoj režiji! Ekspedicija košarkaškog kluba Partizan sprečena je juče da na Jarinju uđe na Kosovo i Metohiju kako bi u Kosovskoj Mitrovici podržala Srbe koji mirno protestuju protiv albanskih taksi od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije. Međutim, predsednik crno-belih Ostoja Mijailović veruje da je scenario na blokadi imao daleko mračniju pozadinu.

RepublikaFoto: Tanjug/Str
KK Partizan

- Albanski carinik nam je na Jarinju rekao da njegov ministar nije u Beogradu, već u Prištini, i da ne može da nas pusti iz ne znam kojih razloga. Potom su nas savetovali da idemo preko brda. Verovatno bi nas tamo čekala njihova policija, koja bi nas uhapsila kao Marka Đurića. Nismo želeli da pravimo scene i da prelazimo na drugom mestu i tako košarkaše izložimo riziku. Naše putovanje se ovde završava - rekao je Mijailović ispred blokade.

RepublikaFoto: Tanjug/Str
KK Partizan

On je ponovio da je želja ekspedicije od 25 ljudi bila samo da na civilizovan način podele tešku situaciju sa svojim narodom. Poneli su i poklone, koje će sada morati da Srbima sa Kosova uruče u Beogradu.

- Mi smo ovde došli kao sportisti, ne kao političari. Da na miran način posetimo našu braću i da podelimo teške trenutke. Ne mogu da verujem da se Albanci zalažu za vizni režim na Kosovu, da mi u 21. veku ne možemo da pređemo preko ovoga što oni nazivaju nekakvim prelazom - jasan je predsednik Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading