POSLAO BOSANCA "PO BUREK" PA DONEO POBEDU: Jokićev Denver se ne šali!

Autor:

Sport

01.12.2018

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa stigli su do nove pobede u NBA ligi. Ekipa našeg Nikole Jokića bila je bolja od Portland Trejlblejzersa u dramatičnom finišu sa 113:112. Srpski centar bio je svestran pa je punio sve kolone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nikada nije lako u Oregonu, to svi znamo, pa je pobeda Denvera tim vrednija. Slavili su protiv tima koji im je dužan od pre dve sezone, Pol Milsap igrao odlično, 22 poena, 10 skokova, po 4 asistencije i ukradene lopte. On i Jokić su pronašli hemiju koja je nedostajala tokom prošle sezone, 15 poena Srbina, 8 asistencija, 6 skokova. Geri Heris  je dodao 27 poena, vratio se nakon kratke pauze, pogodio trojku u poslednjem minutu, pa su Nagetsi sačuvali pobedu, vodili su i sa +17, dozvolili rivalu da ih stigne, ipak pobeda ide u Kolorado.


MekKolum je brojao do 33 u redovima Portlanda, ali i promašio pobedu sa zvukom sirene, Nurkić ubacio 17 poena, imao 11 skokova, ali protiv nekadašnjeg tima sada ima četiri poraza u nizu. On i Jokić su nekada bili "tornjevi blizanci" sada su vodili veliku bitku, po odlasku iz Kolorada, "Baja" Nurkić je ušao u plej of na račun "Grizlija", sinoć je imao problema u odbrani protiv Jokića, ali i sam odigrao dobro u ofanzivi. Pravi sudar "titana".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading