(VIDEO) BOBI ME JE RAZBIO!

Autor:

Sport

29.11.2018

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Finiks Sansa Diandre Ejton rekao je da ga je srpski igrač Boban Marjanović potpuno nadigrao u meču Klipersa i Sansa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Ejton, koji se smatra budućim superstarom, nije mogao ništa Marjanoviću i u trećoj četvrtini je dobio četvrti faul, a imao je učinak od dva poena i devet skokova.

Centar Finiksa je na kraju meč završio sa četiri poena i deset skokova, međutim ovo je bila njegova daleko najlošija partija u sezoni.

Pročitajte još Kokoškov video dabl-dabl Marjanovića – Klipersi drže vrh Zapada 

- Imao sam osećaj kao da sam igrao kao početnik (ruki)... Neću da lažem, Bobi me je razbio. Neću da kažem da me je zaustavio, ali nije bilo šanse da ga usporim. To je nemoguće, ko će njega usporiti. Odradio je dobar posao - rekao je kratko Ejton posle meča. 

Ejton je bio prvi pik na NBA draftu 2018. godine i u "ruki" sezoni prosečno beleži 17 poena, 10,5 skokova i 2,7 asistencija. 

Ipak, protiv Bobija nije uopšte mogao da se snađe (4p i 10sk) i odigrao je verovatno najlošiju utakmicu od starta NBA karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading