Nastavak uspešne saradnje: KSS ima partnera za budućnost!

Autor:

Sport

27.11.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije ovog petka igra meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini protiv selekcije Izraela. Povratak obavezama u nacionalnom dresu iskorišćen je kako bi se obnovila saradja sa dugugodišnjim partnerima.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Predrag Danilović i Dragan Marković

Košarkaški savez Srbije produžio je uspešnu saradnju sa osiguravajućom kućom "Triglav". Ceremoniji je prisustvovao predsenik Predrag Danilović kao i Dragan Marković, predsednik izvršnog odbora pomenute kompanije.

- Srpski košarkaši i košarkašice poznati su u celom svetu po timskom duhu, upornosti i želji. Iste vrednosti neguje i "Triglav", i veliko mi je zadovoljstvo sto ćemo u naredne četiri godine sarađivati sa Košarkaškim savezom Srbije. Ne samo seniori, već i mlade nade će biti pod našim krovom - istakao je Marković na čije se reči nadovezao predsednik KSS, Predrag Danilović.

- Dosta stvari je rečeno, ja ću da budem malo kraći. Početkom 2015. kada je Triglav došao u naš dom, cilj je bio obostran iako nismo slutili kakvu radost ćemo doživeti. Naša četvorodgodišnja saradnja donela je puno pobeda kako na terenu tako i kompaniji "Triglav" u poslovanju. Siguran sam da ćemo i u narednom periodu napredovati zajedno, lige mlađih kategorija, takođe, kao i osiguranje mladih igrača što je nama jako bitno. Nadam se da ćemo se okupiti za četiri godine i nabrajati razne nove uspehe. - iskren je Danilović.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Aleksandar Đorđević uveličao ceremoniju

Treba napomenuti i da su ceo događaj potpisavanja novog ugovora uveličali selektor Aleksandar Đorđević koji je prevdodio delegaciju sa reprezentativcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading