Srbija sa Jovićem, Lučićem i Micićem na Grčku

Autor:

Sport

26.11.2018

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Srbije za duel protiv Grčke biće jači za Stefana Jovića, Vladimira Lučića i Vasilija Micića, potvrdio je danas selektor reprezentacije Aleksandar Ðorđević.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Njihovi klubovi minhenski Bajern i Efes dozvolili su im da igraju drugi meč petog "prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 3. decembra u Beogradu.

- Jović i Lučić ostaju u Tel Avivu posle utakmice sa Makabijem u Evroligi, ali neće igrati protiv Izraela dan kasnije. Vratiće se sa nama u Beogradu i biće za Grčku. Uspeli smo da dobijemo dozvolu i Efesa za Micića. Hvala klubovima - rekao je Ðorđević na okupljanju "orlova".


Za duele sa Izraelom (30. novembra) i Grčkom selektor računa na još Stefana Pena (Alba), Iliju Ðokovića (Borac Čačak), Stefana Pota (FMP), Aleksu Avramovića (Vareze), Dragana Milosavljevića (Unikaha), Branka Lazića (Crvena zvezda), Ognjena Dobrića (Crvena zvezda), Aleksu Radanova (Crvena zvezda), Radeta Zagorca (Partizan), Marka Simonovića (Zenit), Stevana Jelovca (Bamberg), Stefana Birčevića (Banvit), Miroslava Raduljicu (Ðangsu Dragons), Ðorđa Gagića (Partizan), Nikolu Jovanovića (Trento) i Dejana Kravića (Virtus Bolonja).
RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije

U novoformiranog L grupi Nemačka i Grčka su na deobi prvog mesta sa po 16 bodova, Srbija ima tri manje, Gruzija i Izrael po 11, a Estonija 10.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading