PODRŠKA KOŠARKAŠIMA, Orlovi u Beogradu!

Autor: Blic.rs,/Republika

Sport

02.08.2017

11:53 >> 11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi pripremni turnir pred Evropsko prvenstvo, košarkaši Srbije odigraće u našem glavnom gradu na tradicionalnom turniru "Trofej Beograda".

RepublikaFoto: Tanjug
Reprezetacija Srbije cilja zlato na EP

Pored izabranika selektora Aleksandra Đorđevića na turniru, od 11. do 13. avgusta u hali "Aleksandar Nikolić" učestvovaće Grčka i Crna Gora.

U petak, 11. avgusta od 21 čas će biti odigrana utakmica između Crne Gore i Grčke, u subotu, 12. avgusta od 21h naša reprezentacija će igrati protiv Grčke, a u nedelju, 13. avgusta od 21 čas sastaće se Srbija i Crna Gora.

Ulaznice za sve mečeve puštene su u prodaju. Karte za utakmice beogradskog Trofeja mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i putem on-line prodaje na sajtu eventim.rs po popularnim cenama od 300 za tribine, 450 za parter i 600 dinara za lože. Na prodajnim mestima Eventima omogućena je i prodaja paketa ulaznica za sve mečeve po nižim cenama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading