JUNAK PERPEROGLU: Bilo je zabavno!

Autor:

Sport

24.11.2018

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo rešenja u taboru Partizana za motivisanog Stratosa Perperoglua koji je apsolutni heroj pobede Crvene zvezde nad "večitim" rivalom.

RepublikaFoto: Starsport
Stratos Perperoglu

- Dobra utakmica za nas. Pokazali smo karakter, nije bilo ovde lako pobediti. I drago mi je što smo uspeli. Drago mi je i zbog mojih poena, zbog toga što sam pomogao ekipi da pobedi. Bilo je veoma zabavno. Svi su igrali sa velikom motivacijom. Mi smo se pokazali baš dobro, fokusirali smo se na teren, na košarku, zaboravili sve u vezi atmosfere -rekao je iskusni Perperoglu.

Baš to iskustvo ističe kao svoju veliku prednost u odnosu na dobar deo igrača koji su danas istrčali na parket. Igrao je kao član Olimpijakosa mnogo derbija sa Panatinaikosom.

- Volim da igram ovakve utakmice. Bila je lepa atmosfera, vrlo slična onoj u Grčkoj. Ljudi su ovde veoma strastveni kad je košarka u pitanju. Njihovi navijači podržavaju svoj tim, teško je igrati ovde protiv Partizana... Ali, veliko iskustvo nosim iz ranijih utakmica u karijeri i znao sam šta mogu da očekujem. Pripremio sam se mentalno kako da uđem u ovu utakmicu - otkrio je Grk.

RepublikaFoto: Starsport
Džo Regland

Bilo je i poneke uvrede na grčkom jeziku, ali...

- Nisam čuo - spušta loptu Perperoglu.

Da li je teže igrati protiv Panatinaikosa ili protiv Partizana?

- Meni je malo lakše protiv Partizana zato što ne razumem srpski jezik - smeje se Perperoglu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading