Džikić morao da se izvini posle CSKA!

Autor:

Sport

24.11.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost je napravila iznenađenje ravno čudu u Podgorici, jer je pobedila CSKA sa 93:92, nanevši im prvi poraz ove sezone u Evroligi posle osam uzastopnih pobeda.Trener Podgoričana Aleksandar Džikić

RepublikaFoto: Tanujug/DIMITRIJE NIKOLIĆ
Džikićevi puleni pobedili CSKA!

- Pobedili smo jedan od tri najbolja tima u Evroligi. Hvala navijačima za podršku i onu koju sam nam pružali kada smo bili u zaostatku, i kada smo poveli. Mislim da je na ovom meču oboren rekord po poseti i pamtićemo ovu pobedu po tome- rekao je Džikić.

"Džoker" Budućnosti u meču sa CSKA bio je Danilo Nikolić.

- Nije mu lako sa mnom, ali ni meni sa njim. Promenili smo stil igre, ali se on odlično otvara. Ličimo na ekipu iz prošle sezone. Na nekim utakmicama će moći da se igra ovako, na nekim neće. Za ovakvu igru je potrebno dosta discipline i pameti- rekao je Džikić.

Džikić je po završetku meča šutnuo je loptu u publiku. Potom je proslavio i sa navijačima.

- Izvinjavam se zbog reakcije. Neće se ponoviti- prokomentarisao je strateg Budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport

- Šest trojki dali smo u poslednjoj četvrtini, nadoknadili minus 17… To je odraz koncentracije i fizičke spreme. U dobrom smo periodu. Da vidimo koliko će trajati... Sada je najvažnije da se niko ne povredi- rekao je trener Budućnosti.

Strateg CSKA Dimitris Itudis pred novinare je izašao pola sata nakon završetka meča, ali nije zaboravio da čestita domaćinu i na pobedi i na atmosferi u kojoj je odigran meč.

- Bilo je tesno, utakmica je mogla da se završi i drugačije. Ostao nam je gorak utisak zbog toga što smo kontrolisali utakmicu. Budućnost je, međutim, u trećoj čevrrtini uhvatila šuterski ritam. Pogodila je 12 od 16 trojki, a kada bi promašivali, hvatali su loptu- rekao je Itudis.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading