"KRALJ" U KLIVLENDU - Lebron: Dao sam vam sve

Autor:

Sport

22.11.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron Džejms se vratio u Klivlend! Prvi put od kako je prešao u Lejkerse igrao je protiv bivšeg tima. Bilo je to jedno emotivno veče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Proveo sam 11 godina ovde i uvek sam se trudio da Klivlendu dam sve što mogu. Na terenu i van njega. Predstavljao sam ovaj grad, ovu zajednicu sa mnogo poštovanja, kao lider tima, primer cele franšize i model drugima. Moja porodica i prijatelji su bili u hali i presrećan sam zbog toga - rekao je Džejms.

On je nastavio u istom ritmu.

- Sad je sve drugačije. Ja se osećam drugačije, drugačija sam osoba, svi smo drugačiji posle osam godina. Vratiti se ovde i dobiti sve ovo poštovanje je sjajno, kako za mene, tako za celu moju porodicu. Poštujem ljude ovde koliko i oni mene. Uvek su bili uz tim, naročito dok smo jurili šampionski prsten - zaključio je Džejms.

On nije imao milosti za svoj bivši klub. Postigao je 32 poena uz 14 skokova i sedam asistencija. Ovoga puta Klivlend se poklonio "kralju" baš onako kako je i zaslužio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojan

22.11.2018 15:16

Legenda se vratila u Klivlend,doneo je prvu titulu Klivlendu u košarci i u Majamiju je briljirao i deneo dve titule,nadamo se i da će Lejkersima doneti još titula i vratiti ih na staze stare slave,jedan je Kralj.