I OD LOŠEG IMA GORI: Šved razbio Podgoričane!

Autor:

Sport

21.11.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti iz Podgorice doživeli su novi poraz u Evroligi. U okviru osmog kola ekipa iz Crne Gore izgubila je na gostovanju Himkiju koji je predvođen Aleksejom Švedom slavio sa 85:69 (18:17, 27:13, 20:24, 20:15).

RepublikaFoto: Budućnost VOLI
Aleksandar Džikić


Držali su domaći košarkaši konce igre gotovo od samog starta susreta, dobili su prvi kvartal sa pola koša zahvaljujući seriji gostiju iz Podgorice u završnici deonice. Ipak, u drugom kvartalu Himki dolazi do +16, pa se već nakon 20 minuta mogao nazreti novi poraz Budućnosti.

U trećoj deonici domaćin bez većih problema održava dvocifrenu prednosti, poslednji otpor Budućnost je pružila na startu poslednje četvrtine, kada su smanjili deficit na devet poena, ali je nakon toga Himki dodao gas, došao do +18 i sve je bilo jasno. Pobednički sastav je po pravilu predvodio Aleksej Šved sa 22 poena i po sedam skokova i asistencija.


Pratili su ga Miki sa 17 poena i osam skokova, kao i odlični Stefan Marković sa 12 poena i pet asistencija. Kod Budućnosti najbolji Erl Klark sa 19 poena, dvocifren još samo Alen Omić sa 10 postignutih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading