Košarkaši dobili novog sponzora - TOMAŠEVIĆ: Najbolji smo savez

Autor:

Sport

21.11.2018

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški savez Srbije dobio je novog sponzora – Laško pivo, čiji će se logo nalaziti na parketu kada igra reprezentacija. Ovo je trogodišnji ugovor, za koji generalni sekretar KSS Dejan Tomaševićkaže da će znatno olakšati funkcionisanje saveza.

RepublikaFoto: Kss.rs

- Ovo je velika stvar, mislim da treba da se zaista i uvek zahvalimo reprezentativcima i njihovom dobrom radu i rezultatima, mislim i na i devojke i muškarce, jer bez njihovih rezultata ovako velike kompanije ne bi dolazile do nas. Svakako da nam ovakva saradnja daje sigurnost, pogotovo kada je potpisana na više godina, a mi ćemo dati sve od sebe da rezultatima dovedemo do toga da se ugovor obnovi - rekao je Tomašević.

On je istakao da ovaj ugovor "nije samo o materijalnoj pomoći".

- Baš smo pre konferencije za novinare pričali da su nekada svi ostali savezi imali jednog ili dva velika sponozora i da je država vodila računa o tome, tako da nismo imali potrebe da se mnogo menjamo i napredujemo. Ali, nakon saradnje sa Hajnekenom i drugim našim sponzorima, mogu da kažem da smo mnogo naučili. Sa te strane i jedno veliko hvala kompaniji Hajneken, ali i drugima, koji su sa nama i već nekoliko godina. S ponosom možemo da kažemo da smo najbolji savez u zemlji - rekao je Tomašević.

RepublikaFoto: Kss.rs

Gensek je zahvalio na saradnji direktoru kompanije Heineken Srbija Viktoru Gilhoferu, koji je rekao da je počastvovan ovom saradnjom.

- Dejan me lepo dočekao među svim ovim legendama u ovoj kući na zidovima i stubovima. Sada sedim pored Dejana koji je legenda i velika mi je čast što sam ovde, velika je čast i privilegija da postanemo deo ove košarkaške priče, da postanemo partner KSS-a. Košarka je deo skoro svakog života u Srbiji i strast i ljubav za ovaj sport se prenose sa generaciju na generaciju, a istorija je ispunjena izuzetnim i čudesnim rezultatima - rekao je Gilhofer.

On je podsetio na velike uspehe reprezentacije koja je pet puta bila svetski i osam puta evropski šampion, a trenutno je olimpijski, svetski i evropski šampion.

- To je čudesno, to je neverovatno šta Srbija radi u košarci. Ali, za snove je potrebno mnogo rada, talenta, truda i podrške. Zato je Laško ovde: bićemo partneri KSS-a i bićemo deo budućih uspeha KSS-a. Laško i KSS idu savršeno zajedno, Laško se pravi sa strašću i gradi karakter, a košarka ima mnogo strasti, i gradi karakter mladih ljudi - rekao je Gilhofer.

RepublikaFoto: Kss.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading