"BOMBA" S MALOG KALEMEGDANA: Džejms Feldin u Zvezdi?

Autor: B92

Sport

30.07.2017

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda nastavlja da sklapa tim za predstojeću sezonu, a poslednji košarkaš koji se navodi kao potencijalno pojačanje je Džejms Feldin. Dvadesetdevetogodišnji američki bek nastupa od 2015. godine za Panatinaikos, ali brojni evropski mediji prenose da sleće sezone neće igrati u Atini, već u Beogradu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Crveno-beli posle rasprodaje gotovo celog tima sklapaju kockice za narednu sezonu

Kako prenosi 'Eurohoops', srpski i regionalni šampion još uvek nije poslao zvaničnu ponudu igraču, koji je još uvek pod ugovorom sa grčkim velikanom.

Istovremeno, Fersu Jahuabejolu, poznati turski košarkaški novinar, preneo je istu informaciju, dok grčki mediji prenose da je igrač nezadovoljan i da želi raskid ugovora.

"Džejms Feldin neće više nositi zeleno, a Crvena zvezda mogla bi da mu bude novi dom", napisao je na svom tviter profilu.

Zvezda, koja je i pre dve sezone bila zainteresovana za Feldina, posle rasprodaje gotovo celog tima, odnosno odlaska Dejana Radonjića, polako je počela da sklapa tim novom treneru Dušanu Alimpijeviću.

Prvi je stigao povratnik Marko Kešelj, za njim i dvojac iz NCAA lige - Nikola Jovanović i Stefan Janković - dok se spominje dolazak i iskusnog američkog centra Koltona Ajversona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading