ALIMPIJEVIĆ IMA NOVI KLUB: Bivši trener Zvezde na velikom zadatku!

Autor:

Sport

19.11.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević preuzeo je Avtodor iz Saranska, a pred njim je postavljen jasan cilj, plasman u plej-of VTB lige.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Alimpijević ima novi klub!

Dugo je prošlo vremena od kada je Dušan Alimpijević otišao iz Crvene zvezde dok nije pronašao novi trenerski angažman u karijeri.

Alimpijević je dobio otkaz na Malom Kalemegdanu nakon poraza od Budućnosti u finalu ABA lige i posle toga je rešio da neko vreme ne prihvata poslove već da se posveti usavršavanju.

Leto je proveo boraveći uz stručni štab Dalasa tokom Letnje NBA lige, a potom je jedno vreme bio i gost Željka Obradovića u Istanbulu i učio od najboljeg i najtrofejnijeg evropskog trenera svih vremena.

- Imali smo nekoliko kandidata, na kraju smo se odlučili za Alimpijevića. Dobili smo odlične informacije o njegovoj stručnosti, na kraju smo se našli, razgovarali i odlučili da mu ukažemo poverenje. On je mlad, harizmatičan i ima veliko iskustvo. Predvodio je Crvenu zvezdu u Evroligi. Verujem da će sa Alimpijevićem naš tim napredovati - poručio je predsednik Avtodora Vladimir Rodinov o 32-godišnjem stručnjaku.

Avtodor je trenutno na devetoj poziciji na tabeli sa skorom od dve pobede i četiri poraza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading