PARTIZAN KASKAO ZA BUDUĆNOSTI: Crno-beli nisu imali snage za preokret u "Morači"!

Autor:

Sport

18.11.2018

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana izgubili su od Budućnosti na gostovanju u Podgorici u okviru 8. kola regionalne ABA lige rezultatom 75:71.

RepublikaFoto: Starsport
Koašarkaši Partizana

Jedinu prednost na meču crno-beli su imali u uvodnih nekoliko minuta. Dobro su ušli u meč, a Podgoričani se nisu najbolje snašli. Posle početnog odmeravanja snaga, aktuelni šampion ABA lige je napravio seriju, Klark i Gordić su bili nosioci igre u prvoj četvrtini susreta. U završnici prve četvrtine su košarkaši Budućnosti odradili pravi posao, uzalud je Trinkijeri pokušao da razbudi svije izabranike, na kraju prvog perioda bilo je 26:16 za domaće.

Pokušavao je Partizan da se na bilo koji način vrati u meč i da uhvati egal u drugoj četvrtini, ali u tome mu nisu dozvoljavali košarkaši domaće ekipe. Gagić i Marinković su napravili seriju i doveli crno-bele na minus 4, međutim, Budućnost se uporno vraćala i uspela da na veliki odmor ode sa velikih 10 poena prednosti.

Igralo se u serijama tako je bilo i u finišu treće četvrtine. Partizan se nije predavao posle velikog zaostatka, pa je posle trojki Markusa Pejdža brzo smanjio na 54:52.

Obećavala je poslednja četvrtina, igrao se egal na startu, ali nije Budućnost dala Partizanu da prelomi meč u svoju korist. Imao je Partizan rezultatski priključak u većem delu četvrtine, ali je uvek  malo nedostajalo da dođe do preokreta.

Budućnost su do pobede predvodili Erl Klark sa 20, Edvin Džekson i Danilo Nikolić sa po 11 poena, dok su se u redovima crno-belih na meču u "Morači" istakli Stefan Janković sa 15, odnosno Markus Pejdž, Vanja Marinković i Đorđe Gagić, koji su meč okončali sa po 10 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading