ŽIVOTNA FORMA ZVEZDINOG NAPADAČA!

Autor:

Sport

18.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Mohamed el Fardu Ben nalazi se u neverovatnoj seriji golova. Njegova reprezentacija savladala je Malavi sa 2:1, a odlični napadač ponovo je pogodio metu.

RepublikaFoto: Starsport
Mohamed El Fardu Ben

Napadač Crvene zvezde postigao je četvrti pogodak na petoj utakmici u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija, a ako se računa i meč preliminarne faze sa Mauricijusom onda dolazi do skora pet od pet! Ovaj današnji protiv Malavija pomogao je Komorskim Ostrvima da ostvare pobedu protiv Malavija - 2:1 (1:0).

Ben je u ovoj fazi kvalifikacija već dao jedan gol Kamerunu, a potom dva Maroku. Ovo mu je bio četvrti pogodak, zahvaljujući kome se nalazi na trećem mestu liste strelaca ovog kvalifikacionog ciklusa.

Ben je mrežu Malavija načeo još u drugom minutu utakmice, ali su gosti na startu drugog poluvremena uspeli da izjednale rezultat preko Patrika Firija. Međutim, svaku dilemu u završnici utakmice razrešio je vezista Gaz Metana Naser Šamed.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading