OTVORENO O SVEMU - Ben o Liverpulu, Zvezdi, Marinu i elektiračru Pavkovu

Autor:

Sport

17.11.2018

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

El Fradu Ben igra sjajno u Crvenoj zvezdi! Odlični napadač dotakao se svih aktuelnih tema.

RepublikaFoto: Starsport

- Nikad, nikada se to neće desiti. Ne mogu da zaboravim da smo pobedili finalistu Lige šampiona i jednog od glavnih favorita za osvajanje trofeja. To je bila najbolja noć u mom životu - poručio je Ben za "Four Four Two".

On je objasnio senzaciju.

- Ne mogu da se setim kada je Zvezda igrala ovako dobro kao u prvom poluvremenu duela sa Liverpulom. Bili smo skoro, pa savršeni. Trčali smo bez prestanka. Trener Milojević nam je rekao da ne pravimo greške u opasnoj zoni. Pokrivali smo prostor, bili smo stalno na lopti. Ostavili smo dušu na terenu. To nas je guralo ka pobedi.

Nije se videla razlika u budžetu.
- Te noći, 6. novembra, sreću nije donosio novac, nego naše srce i strast. Znali smo da Liverpul ne može da bude podređen celu utakmicu. Oni su u drugom poluvremenu stalno gurali napred, ali smo mi imali još jedan zicer. Na kraju je "Marakana" drhtala i pevala.

Ben je vezan ugovorom sa Zvezdom do januara 2020. godine. Izgleda da ne namerava da ide.

- Srećan, veoma sam srećan. Igram u legendarnom klubu, prošle godine smo osvojili prvenstvo. I sada nam je to cilj. A trenutno živim san. Igram protiv svetskih zvezda u Ligi šampiona. Želim da ostanem.

Upitan je i o ulozi Marka Marina u današnjem timu Crvene zvezde.

- On je sjajan igrač i aposlutni lider. Bio je jedan od glavnih junaka utakmice. Pokazao je protiv Liverpula da nije završio karijeru. Znao sam ga i pre nego što je došao u Crvenu zvezdi i znao sam koliko on može. Mnogo znači iskustvo u ovakvim mečevima.

Do grčkih kolega stigla je informacija da je Milan Pavkov radio kao električar.

- Ne, ne znam... Moram da ga pitam. On je pokazao kako se koristi šansa na velikim utakmicama. On mnogo radi, poseduje talenat i kvalitet. Zahvaljući njemu Zvezda je napravila neverovatne stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading