NEMAČKA U NIŽEM RANGU: Vajnaldum koban po Francuze, sada se "lale" pitaju!

Autor:

Sport

16.11.2018

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Holandije ostvarila je pobedu u utakmici Lige nacija protiv šampiona sveta Francuske rezultatom 2:0 i sada ima priliku da se pobedom nad Nemačkom domogne prvog mesta u grupi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Holandija - Francuska

Prava fudbalska predstava viđena je na "De Kajpu" u Roterdamu gde je domaćin kontrolisao igru gotovo čitavih 90 minuta. Očigledno da je Ronald Kuman posle dužeg vremena uspeo da u taboru "lala" poslaže kockice i uspostavi igru kakvu navijači očekuju.

Minut pred odlazak na odmor (44.) vezista Liverpula Đorđinjo Vajnaldum uspeo je da se domogne odbijene lopte i promeni rezultat u korist svoje selekcije. Znali su domaći da moraju da pobede ukoliko žele da ostanu u trci za prvo mesto i plasman na finalni turnir Lige nacija. So na "ranu" Francuzima stavlja Depaj u nadoknadi vremena sa bele tačke.

Rezultat koji osim Francuzima ne ide na ruku ni Nemcima koji su verovali ili ne ispali u niži rang takmičenja pa će naredni ciklus dočekati u grupi slabijih reprezentacija.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading