HRVAT SELJAČINA: ŠPANCI SU PI*KE!

Sport

17.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primitivizam kakav se ne pamti! Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren (29) ponovo je pokazao da je seljačina jer je ničim izazvan izvređao Serhija Ramosa i reprezentaciju Španije, i to posle velike pobede nad "furijom" na Maksimiru (3:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hrvat preterao

Član Liverpula se, kao po običaju, uživo uključio na Instagramu, a onda opleo po prvotimcu Real Madrida iako ga niko ništa nije pitao.

- Drago mi je, ubio sam ga laktom! A-ha! Pobedili smo 3:2, pa ti pričaj na konferenciji, majstore! To su pi*ke obične - rekao je Lovren, a onda je rukom prekrio grb Španije na dresu i prstom pokazao zastavu Hrvatske:

- Samo ovo vredi!

Naravno, ovakav sukob ima istoriju, ali iako Ramos važi za prgavog igrača, sve je započeo, naravno, Lovren.

- Na primer, Serhio Ramos greši više nego ja. Ali, on je u Realu - izjavio je Hrvat pre nekoliko dana, a Španac mu je poručio:

- Neću da odgovaram na isfrustrirane komentare. Neki ljudi žele da budu na naslovnoj strani.

Iako je Ramos gospodski reagovao, Lovren je i pred novinarima nastavio da vređa.

- Pokazali smo veća ja*a nego oni. Nekulturni su na terenu. Mi smo ih pozdravili kad smo izgubili, a kod njih je samo Alvaro Morata čestitao - zaključio je Lovren, a uzrok ovome je, kako brojni navijači tvrde, u tome što ga je žena prevarila sa drvosečom pre nekoliko godina, od čega se očigledno još nije oporavio.

Hrvate čeka pakao Vemblija

Pobedom nad Španijom (3:2) u pretposlednjem kolu D grupe A divizije na Maksimiru Hrvati su se vratili u igru za prolazak. U nedelju od 15 časova na Vembliju Englezi i Hrvati će se direktno boriti za prolaz dalje, a samo pobednik će obezbediti prvo mesto u grupi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading