TOZA PAZARIO GROBNO MESTO!

Autor:

Sport

17.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prirodno je umreti, kao što je prirodno biti rođen. Ovu jednostavnu i ne toliko epohalnu misao izgovorio je engleski filozof, mislilac i državnik Frensis Bejkon, a njegovog citata u praksi se pridržava predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović (71).

RepublikaFoto: Starsport
Svetozar Mijailović

Prema saznanju Srpskog telegrafa, prvi čovek crveno-belih u 71. godini odlučio je posle pobede nad Liverpulom (2:0) da kupi grobno mesto na Bežanijskom groblju. Kako je sam rekao, takvu odluku je doneo jer smatra da je to obaveza svakog ozbiljnog čoveka.

ZLATNO DOBA

Nije, dakle, reč o tome da je Toza počeo da razmišlja o onom svetu, pa će navijači Zvezde moći i dalje da se s njim zajedno raduju uspesima kluba sa Marakane. A bilo ih je i previše za vreme Mijailovićevog bitisanja u Ljutice Bogdana s obzirom na to da je bio na istoj, predsedničkoj funkciji i u zlatno doba crveno-belih, kada je osvojena titula u Bariju 1991. godine.

- Čudno mi je i pomalo smešno što vas zanima. Obaveza je svakog ozbiljnog čoveka da razmišlja o tome u ovim vremenima. To je bio samo plod jednog ozbiljnog razmišljanja. Da se stvar reši na vreme. Nema nikakve veze sa datim trenutkom - rekao je Mihailović za Srpski telegraf i na taj način potvrdio našu informaciju.

SVAKODNEVNI PROBLEM

Potom je Mijailović podelio svoju misao o smrti kao svakodnevnom pojmu i problemu.

- Najveća sreću za čoveka predstavlja činjenica da zna kada se rodio, a da nema predstavu kada će umreti. Ne razmišljam o tome kada će mi se to desiti, to sam bog zna. Biću sahranjen na Bežanijskom groblju - završio je razgovor Svetozar Toza Mijailović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading