POPRAVLJEN UTISAK: Omladinci slavili protiv Makedonije!

Autor:

Sport

16.11.2018

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omladinska fudbalska reprezentacija naše države savladala je vršnjake iz Makedonije sa 1:0 u prijateljskom meču odigranom u Podgorici.

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Račić

Ekipa Gorana Đorovića trijumfovala je zahvaljujući pogotku nade Crvene zvezde Alekse Terzića, pošto je levi bek završio sjajnu akciju našeg tima, a asistirao mu je Radnikov špic Igor Zlatanović u 61. minutu.

Osim tog detalja, najzanimljivijeg i pravog fudbalskog, utakmicu u glavnom gradu Crne Gore obeležila su čak tri isključenja. Najpre su na tuširanje morali Veljko Birmančević i Argon Rufati, pošto je vezista Čukaričkog napravio faul za žuti karton u nameri da spreči kontru, što je iznerviralo makedonskog reprezentativca, pa je nastala gužva koju je sudija Ivan Šarac rešio crvenim kartonima na obe strane. U pretposlednjem minutu isključen je i štoper Makedonije Filip Trajanovski, jer je rezervistu Dejana Joveljića oborio u situaciji „jedan na jedan“ sa golmanom.

Osim Joveljića koji je promenio ritam u igri našeg tima u drugom delu, najbolji na terenu bili su Zlatanović i Terzić, što su i potvrdili akcijom kod odlučujućeg gola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading