Runi otkrio kako ga je Murinjo posramio

Autor:

Sport

16.11.2018

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vejn Runi je nakon oproštajnog meča od reprezentacije Engleske, u dugom intervjuu Skaj Sportu priznao da se osećao "posramljenim" u poslednjim danima u dresu Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vejn Runi

Znao je da mora da ode, kad ga je Žoze Murinjo zamolio da podigne trofej posle osvajanja Lige Evrope, u kojem praktično nije ni učestvovao. Nakon toga, Junajtedov rekorder po broju postignutih golova, vratio se u Everton, ali je nakon samo jedne sezone produžio u američki Di Si Junajted.

- Postoje trenuci kad posumnjate u sopstvene mogućnosti i zapitate se da li ste dovoljno dobri? - pričao je Runi i nastavio:

- To mi se dogodilo kad je Murinjo odlučio da me izostavi iz tima. Verovao sam, da sam mogao da se vratim u startnu postavu, ali nikad nisam dobio šansu. Ušao sam na minut u finalu Lige Evrope, baš kao i protiv Sautemptona u finalu Liga kupa i ako ćemo iskreno, nije mi bilo prijatno, osećao sam se posramljeno.

Upravo je meč protiv "svetaca", odigran u februaru 2017, prelio čašu nezadovoljstva.

- Bilo mi je baš neprijatno - priznaje Runi:

- Prvi put sam pomislio da bih morao da napustim klub. Murinjo mi je u jednom trenutku prišao i rekao kako želi da ja podignem trofej, iako sam bio u fazonu:"zašto ja, kad nisam ni igrao". Bio je uporan, ispunio sam mu želju, jer je to bio njegov prvi trofej na klupi Mančestera. Ipak, znao sam da moram da krenem negde dalje - zaključio je Runi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading