Enrike analizirao poraz od Hrvata

Autor:

Sport

16.11.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Španije Luis Enrike rekao je posle utakmice sa Hrvatskom u Ligi nacija da je posredi bila nepravda i da su Španci zaslužili više.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Enrike

Španija po njegovom mišljenju nije zaslužila poraz, a u nadoknadi im ga je naneo Tin Jedvaj svojim drugim golom na meču za konačnih 3:2.

Hrvati su se tako revanširali Špancima za težak poraz u Elčeu, kada je domaćin pobedio sa 6:0 i potpuno nokautirao igrače Zlatka Dalića.

Posle prvog poluvremena u kom nije bilo golova, u drugom je viđeno svih pet pogodaka.

- Bilo je odlično drugo poluvreme za obe ekipe. Bili smo bolji u prvom, gde ipak nismo bili tako velika pretnja jer smo igrali neprecizno. Tim je zaslužio više, svakako ne poraz. Njihov prvi gol je plod naše greške, drugi je iz prekida, a treći sreća kada su oba tima pokušavala da ga daju - rekao je na konferenciji posle meča Enrike. 

"Vatreni" veruju da su zasluženo pobedili, a Enrike da su to i učinili birajući kontre.

- Sve ovo pokazuje da je vrlo teška grupa. Nismo očekivali dva poraza, ali još imamo šanse u poslednjoj utakmici koja nas čeka. Ako Hrvatska i Engleska odigraju nerešeno, Španija će proći dalje. Zabrinut sam i zbog stvari na koje moramo da se prilagodimo, kao i u svakoj utakmici. Stvarno mi se dopadalo kako igramo u drugom delu. Dvaput smo se vraćali u igru i pogađali okvir gola, neverovatno je kako neke od šansi nisu bile golovi - kazao je selektor Španije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading