MBAPEOV FRANKENŠTAJN: Spojio Mesija, Nejmara, Ronalda i Bufona

Autor:

Sport

15.11.2018

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape ima jasnu predstavu koje karakteristike bi, po njegovom mišljenju, savršen fudbaler trebalo da poseduje.

RepublikaFoto: instagram.com/k.mbappe29
Kilijan Mbape

- Mesijeva leva noga, Nejmarova desna, mentalitet Kristijana Ronalda i Bufonov stil - opisao je Mbape idealnog imaginarnog igrača.

Upitan koji deo sebe bi udenuo u "Savršenog", svetski šampion je kazao:

- To ne bi bilo neophodno, dobro je tako kako je.

Mbape je u toku prošle godine i pogotovo tokom nedavno odigranog Svetskog prvenstva izgradio ime i imidž. Bio je ključan igrač francuskog tima, a mnogi su ga poredili sa brazilskom legendom Peleom.

19-godišnjaka to posebno raduje, mada je svestan činjenice koliko se od njega očekuje.

- Naravno da sam bio veoma srećan i ponosan, ali to je nezgodno poređenje. Ne verujem da bilo ko može da bude kao on. Postoji samo jedan Pele, on je potpuno poseban - zaključio je Francuz.

Mbape je u dosadašnjem toku sezone odigrao 13 utakmica, u kojima je upisao isto toliko golova i sedam asistencija. Njegova trenutna tržišna vrednost procenjuje se na oko 180 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading