REPUBLIKA.RS VAS VODI NA MEČ SRBIJA - CRNA GORA: Delimo 30 karata za duel na "Marakani"

Autor:

Sport

16.11.2018

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo za čitaoce našeg portala omogućili smo 30 karata (15 puta po dve) za okršaj Srbije i Crne Gore u petom kolu Lige nacija ove subote na "Marakani" od 15 časova.

RepublikaFoto: Tanjug/ZORAN ŽESTIĆ
Navijači Srbije

Republika.rs vodi 30 čitalaca na utakmicu Lige nacija! Fudbalski reprezentativci Srbije igraju u subotu meč 5. kola novoformiranog takmičenja u okviru treće lige C grupe protiv Crne Gore na "Marakani" od 15 časova i pobeda im je potrebna za ostvarenje konačnog cilja - prvog mesta u grupi!

Prvih 15 čitalaca koji žele da sa tribina stadiona "Rajko Mitić" pomognu "orlovima" da stignu do trijumfa, a pritom budu najbrži i pozovu našu redakciju na broj 011/6558-670 od 10 do 10.15 - dobiće po dve karte. Najbrži i najsrećniji ulaznice mogu preuzeti istog dana u prostorijama Srpskog telegrafa u Beogradu od 15 do 21.00, na adresi Trg Nikole Pašića 7, drugi sprat. Srećno!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading