TLO PODRHTAVA: Nejmar i Mbape napuštaju PSŽ - zajedno prelaze u isti klub!

Autor:

Sport

15.11.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvak Evrope Real Madrid pokušaće da iskoristi lošu situaciju Pari Sen Žermena oko finasijskog fer-pleja (FFP) i dovede Kilijana Mbapea ili Nejmara.

Mbape i Nejmar

PSŽ-u preti od UEFA čak i izbacivanje iz Evrope zbog kršenja propisa FFP, pa bi možda mogao da se odrekne jednog od dva najbolja fudbalera, što će u Madridu sigurno pratiti, prenosi španski "As".

Francuski tim je Nejmara platio 222 miliona Barseloni, a Monaku za Mbapea 180 i ispod te cene sigurno neće ići ako je raspoložen uopšte da se upušta u pregovore.


Obojica su dugo na radaru Reala, Mbape je pre dolaska u Pariz imao ponudu kraljevskog kluba, čiji predsednik Florentino Perez godinama ima veliku želju da vidi Nejmara u belom dresu i tako nadomesti odlazak Kristijana Ronalda u Juventus.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

Sav posao praktično zavisi od UEFA, odnosno kazne PSŽ-u koji je već bio sankcionisan sa 60 miliona evra zbog kršenja propisa FFP.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading