Zvezda već DOGOVORILA štopera!

Autor:

Sport

15.11.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u odličnoj su formi pred sam kraj kalendarske godine. Nije ostalo još mnogo mečeva do zimske pauze, ali vremena za odmor nema. Klub iz Ljutice Bogdana već je dogovorio novo pojačanje, a u pitanju je štoper koji se već duže vreme dovodi u vezu sa crveno-belima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Milunović

Prethodne godine nije bilo pravo vreme, na leto je bukvalno sve već bilo dogovoreno, ali se čitav posao zakomplikovao. Ipak, izgleda da je 2019. godina baš ta koja se čekala. Crveno-beli dres suđen je Nemanji Milunoviću, defanzivcu BATE Borisova i povremenom reprezentativcu Srbije.

Kako visokom štoperu ugovor sa beloruskim klubom ističe 31. decembra te će postati slobodan igrač, Zvezda neće biti primorana da plati obeštećenje koje je letos kočilo čitav posao, prenose "Novosti".

Zbog činjenice da mu ugovor uskoro ističe, Milunović više nije standardan u redovima BATE-a. Poslednju prvenstvenu utakmicu odigrao je 15. septembra protiv Dnjepra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading