Modrić otkrio zašto Hrvatska igra očajno

Autor:

Sport

14.11.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je da su, nakon uspeha na Svetskom prvenstvu, utakmice u Ligi nacija protiv Španije i Engleske došle prebrzo, ali je dodao da su "vatreni" sada u mnogo boljoj situaciji.

RepublikaFoto: instagram.com/lukam10

- Nakon istorijskog uspeha za nas te utakmice su došle prebrzo. Bili smo ispražnjeni emotivno i fizički. To su glavni razlozi. To je normalno u fudbalu, dodje do malog pražnjenja i opuštanja. Medjutim, sada smo svi u boljoj formi. Istina, otišli su neki važni igrači, ali i njihove zamene su dosta dobre. I u prošlosti se uvek pokazalo da možemo naći nove igrače - rekao je Modrić, prenosi Hina.


Modrić je, na poslednjoj konferenciji za novinare uoči meča protiv Španije u Ligi nacija, rekao da ga raduje što će "Maksimir" biti pun i istakao da će biti samo dodatan motiv za hrvatske igrače.

- Igrati pred punim tribinama je veliki podstrek za nas. Pokazali smo na SP-u koliko nam znači njihova podrška, siguran sam da će i sutra biti od velike važnosti za nas - rekao je Modrić.

Modrić se osvrnuo i na sutrašnjeg protivnika koji je trenutno prvi u grupi sa šest bodova. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading