SRBI, DOĐITE da zajedno srušimo Crnogorce!

Autor:

Sport

15.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela nacija sa nestrpljenjem broji sada već sate do okršaja sa Crnom Gorom (subota, 15.00, Sport klub 1) u petom kolu Lige nacija. "Orlovi" Mladena Krstajića (44) pobedom nad susedima došli bi na korak do osvajanja prve pozicije u Grupi 4 Divizije C novoformiranog UEFA takmičenja, a za to će im i te kako biti potrebna velika podrška navijača sa tribina stadiona "Rajko Mitić". Krcatu Marakanu priželjkuje trenutno jedan od najtraženijih defanzivaca u Evropi Nikola Milenković (21)!

RepublikaFoto: Starsport
Milenković moitvisan pred Crnogorce!

MI SE PITAMO

- Igramo kod kuće i daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu za prvo mesto u grupi. Disciplinovani smo, radimo na mečevima ono što uigravamo na treninzima. Očekujem mnogo naših navijača na Marakani i da to bude velika prednost, da nam daju vetar u leđa. Imamo imperativ pobede i očekujem nova tri boda, baš kao pre mesec dana, kada smo gostovali u crnogorskoj prestonici. Tumbaković ima odličnu ekipu na raspolaganju i baš zato ih ne smemo potceniti nijednog trenutka. Iako za njih neće Stevan igrati Jovetić, imaju prave zamene. Ipak, kvalitet je na našoj strani - ističe popularni Bleki, as Fjorentine, koji je sa svojim saborcima već tukao "sokolove" 11. oktobra u Podgorici (2:0).

IDEMO NA EURO

I Blekijev saigrač Nemanja Maksimović je u top-formi. Vezista Hetafea (23) standardan je u španskom prvoligašu, a veliku korist od toga imaju i "orlovi".

RepublikaFoto: Starsport

- Koncentrisani smo na jednu od najvažnijih utakmica u grupi protiv Crne Gore jer pobedom dokazujemo da smo najbolja ekipa u grupi i pravimo važan korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo. Važno je da ne pravimo greške kao na startu takmičenja. Napredovali smo kao ekipa kroz Ligu nacija i igramo sve bolje. Dali smo dva gola u Podgorici i promašili dosta prilika u Bukureštu, ali verujem da ćemo popraviti i realizaciju u preostala dva meča - ističe Maksa.

Posle Crnogoraca, sledi i duel sa Litvanijom u utorak na stadionu Partizan.

Blekiju kopče ne smetaju

Borbeni defanzivac Fjorentine oko kojeg se otimaju najveći evropski klubovi ima zanimljivu "uspomenu" sa poslednjeg meča Serije A, u kojem su "ljubičasti" na "Artemio Frankiju" remizirali sa Romom (1:1). Naime, Nikola Milenković je nakon jednog od duela sa Rimljanima zadobio nimalo naivnu rasekotinu ispod desnog oka, zbog koje ima desetak kopči. Ipak, nepokolebljivi Beograđanin odbio je da nosi zaštitnu masku protiv Crnogoraca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading