ODZVONILO JOKANU: Italijan novi Mitrovićev trener

Autor:

Sport

14.11.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja između Slaviše Jokanovića i Fulama je završena.

Slaviša Jokanović

Loš niz rezultata londonskog kluba, pet vezanih poraza u Premijer ligi i poslednje mesto na tabeli uticali su na čelnike kluba da uruče otkaz srpkom stručnjaku.

Ostrvski mediji preneli su informaciju da je već poznat i Jokanovićev naslednik na klupi Fulama, a to će biti Klaudio Ranijeri.

Fulam je posle 12 utakmica poslednji u Premijer ligi sa samo pet bodova, a ono što više brine je odbrana koja od početka sezone funkcioniše katastrofalno. 


Tim sa Krejven kotidža je tako postao tim sa najviše primljenih golova u Premijer ligi, a nedavni poraz od Liverpula 2:0 na Enfild roudu, sedmi uzastopni je bio "kap koja je prelila čašu". 


Samo 11 datih i čak 31 primljen pogodak nisu ispunili očekivanja nakon što je Jokanov tim potrošio više od sto miliona funti na pojačanja u letnjem prelaznom roku. 

Klub je već neko vreme planirao da smeni Jokanovića, što se može videti i po rečima vlasnika kluba Šahida Kana.

- Promena bez pravog naslednika nije dolazila u obzir. Zato nam je bilo bitno da neko Ranijerijevog kalibra prihvati ovaj izazov i to je uteha, ali i ključno. On je sigurna opcija i već je spreman za izazov u Premijer ligi i posebno za ono što nam je potrebno u Fulamu - rekao je Kan. 

Ranijeri je pre dve i po godine mimo svih očekivanja postao šampion Engleske sa Lesterom, pa njemu sada Jokanović, posle svega tri meseca nadmetanja u ovom takmičenju, ustupa svoje mesto i težak zadatak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading