Legenda Liverpula se zalaže da Klop dovede SRBINA

Autor:

Sport

14.11.2018

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džona Oldridža je legenda Liverpula, čovek koji je nosio dres Redsa dve godine, ali je to bilo zlatno doba, osvojili su titulu, kup i dva Čeriti Šilda, a njegov prosek je bio zapanjujući, na 83 meča dao je 50 golova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Oldridž smatra da bi Liverpul, kako bi stigao do titule morao da se pojača.

On veruje da bi tandem Fulama mnogo značio Klopu.

- Mislim da bi sa Sesenjonom i Mitrovićem bili ravni Sitiju. Naime, Henderson igra sjajno na levom beku, ali je Sesenjon ofanzivniji i uklopio bi se u Klopov sistem igre - kaže čovek koji je dres Republike Irske nosio 10 godina i to u vreme renesanse fudbala u ovoj zemlji.

Što se Mitrovića tiče, Liverpul nema takvog igrača.

- Impresionirao me je, Klop bi morao da ima takvu soluciju, klasičnog centarfora, čoveka koji može snagom da razbije protivničke odbrane, ali i da dobija duele i omogući da se zadrži lopta u napadu. Srbin je mnogo napredovao, zaista sam iznenađen, sa njim u ekipi, Liverpul bi imao mnogo više opcija - zaključio je Oldridž.


Doduše, Fulam će se teško odreći tandema, ali postoji mišljenje da bi, ako stvari ostanu ovako očajne, možda i mogli da ih prodaju, vrate uloženo u pojačanja tokom leta i lagano se pripremaju za povratak u Čempionšip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading